fbpx
Home » Blog » Bel-Training Koude Acquisitie: Een nieuw jaar, een nieuwe dienst!

Bel-Training Koude Acquisitie: Een nieuw jaar, een nieuwe dienst!

22 januari 2018 Acquisitie

TM Contact introduceert een nieuwe dienst

Bel-training koude acquisitie met ingang van 2018. U kunt nu, uw medewerk(st)ers, praktijkgerichte koude acquisitie trainingen bij ons laten volgen. Hiermee spelen we in op de verzoeken die we hiervoor van de zelfstandige ondernemers kregen. Deze praktijkgerichte koude acquisitie trainingen levert u kennis en ervaring op. Na de bel-training ervaart u dat koud bellen leuk en uitdagend is.

bel-training koude acquisitie

Bel-training koude acquisitie als een nieuwe dienst

Acquisitie blijft mensenwerk. We weten als geen ander dat ook in deze tijd persoonlijk telefonisch contact nog steeds werkt. Met telefonische acquisitie werken bedrijven aan hun naamsbekendheid. Zo gaat het bij u waarschijnlijk ook.

Al jarenlang verzorgt TM Contact het genereren van verkoopkansen voor bedrijven. Dit doen we voor verschillende branches. Om de kleinere organisaties en zzp’ers tegemoet te komen, introduceren we vanaf 2018 praktijkgerichte koude acquisitie trainingen. TM Contact ondersteunt, adviseert en traint ondernemers, accountmanagers en het sales-personeel op het gebied van koude acquisitie.

Tijdens een praktijkgerichte bel-training koude acquisitie leert u resultaatgericht en professionele telefoongesprekken voeren. Dit met als einddoel het maken van verkoopafspraken met potentiële klanten om uw product of dienst voor te stellen. U leert aan de telefoon eenvoudig de behoeften en wensen van uw potentiële klanten te achterhalen. Daarnaast leert u hoe u een goede ter zake doende verkoopafspraak kunt maken. Tegelijkertijd bouwt u aan relaties die op termijn tot meer verkoopafspraken gaan leiden.

Voor ondernemers en medewerkers die commercieel zijn, maar aan de telefoon nog niet zo effectief zijn, kan TM Contact het verschil maken.

Acquisitie liever uitbesteden

We begrijpen ook dat u als ondernemer wel meer te doen hebt dan alleen telefonische acquisitie te plegen. Dit kan tijdrovend zijn. Om potentiële klanten te overtuigen zaken met u te doen zijn er ongeveer 7 contactmomenten nodig. Verschillende onderzoeken hebben dit uitgewezen. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van deze contactmomenten. Alles wat wij doen is erop gericht een zorgvuldig geselecteerde groep potentiële klanten met uw bedrijf in contact te laten komen, met als doel een persoonlijke verkoopafspraak om uw product of dienstverlening te presenteren. Naast het telefonisch benaderen van potentiële klanten helpen we u ook graag met inbound beldiensten. U kunt gerust uw telefonische acquisitie uitbesteden! Klanten/leads werven voor u is wat wij doen!

Voordelen op een rijtje

  • Uw naamsbekendheid neemt toe
  • Continuïteit in het benaderen van prospects
  • U bent altijd bereikbaar
  • Uw potentiële klant weet waar u voor komt als u een afspraak hebt
  • U bespaart tijd als u TM Contact uw info’s en afspraakbevestigingen laat verzenden
  • In- en outbound telefonie voor service- en agendabeheer
  • U werkt samen met onze professionele acquisiteurs in één online CRM
  • Uw wensen staan centraal
  • U kunt alles zien wat we doen en wijzigen in het CRM
  • We werken samen met u in de Cloud.

TM Contact
TM Contact
TM Contact helpt sinds 2006 bedrijven met acquisitie. Een team enthousiaste medewerkers staat al ruim 10 jaar klaar voor onze klanten. We vinden het in de eerste plaats geweldig om ondernemers te helpen met het leggen van contacten. Dat lijkt zo makkelijk. Iedereen heeft contact met andere mensen, maar om mensen te overtuigen zaken met u te doen is toch een vak apart. Een geweldig vak vinden wij.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *