fbpx
Home » Beltrainingen

Beltrainingen

Uw verkoopmedewerkers trainen via TM Contact.

Beltraining koude acquisitie met ingang van 2018. U kunt nu, uw medewerk(st)ers, praktijkgerichte koude acquisitie trainingen bij ons laten volgen. Hiermee spelen we in op de verzoeken die we voorheen van de zelfstandige ondernemers kregen. Deze praktijkgerichte koude acquisitie training levert u kennis en ervaring op. Na de beltrainingen ervaart u dat koud bellen leuk en uitdagend is.

Beltrainingen van TM Contact

TM Contact is al ruim 12 jaar dienstverlener voor organisaties die de koude acquisitie uitbesteden. Mede door onze klanten die vroegen of wij ook bel trainingen konden geven, hebben we met onze samenwerkende partner CareraC, een trainingsaanbod samengesteld waar grote en kleine organisaties hun voordeel mee kunnen doen. Naast een uitgebreide telefoontraining is het ook mogelijk een dagdeel tips en tricks te krijgen van een bel professional van TM Contact. Net even de fijne kneepjes van het vak leren als je als zzp-er zelf belt, maar wel eens ontmoedigd raakt na steeds maar weer een nee te horen.

Telefonische acquisitie is een vak. Ons vak! Die kennis delen we graag.

Met de beltraining ‘Telefonisch afspraken maken’ geven we invulling aan de wens van veel managers. Middels deze beltraining kunnen ze hun medewerkers op de juiste en vooral effectieve wijze veel verkoopafspraken laten maken. Ze kunnen dan samen met hun team op een hoger niveau functioneren. Alhoewel het overbrengen van enige theorie onvermijdelijk is, wordt er tijdens een beltraining voornamelijk gericht op praktische vaardigheden die nodig zijn om succesvol afspraken te kunnen maken.

Beltrainingen: Waar het om gaat

Tijdens een telefoontraining leert men hoe het rendement van het maken van afspraken kan worden geoptimaliseerd. Een belangrijk effect van de training is dat de deelnemers, doordat ze succesvoller zijn in het maken van deze afspraken, ook meer plezier in de taak krijgen. Hierdoor stijgt de effectiviteit van het werk verder omhoog (intrinsieke motivatie).

De effecten na een beltraining

  • Meer en kwalitatief betere afspraken
  • Toegenomen motivatie ten gevolge van aangescherpte vaardigheden
  • De gereedschappen in huis hebben om ook bij nieuwe ontwikkelingen de nodige aanpassingen te doen om de effectiviteit te waarborgen.
Geïnteresseerd in een Beltraining? Vraag vrijblijvend een offerte aan!