fbpx
Home » Acquisitie uitbesteden?

Acquisitie uitbesteden?

Acquisitie uitbesteden aan TM Contact?

Acquisitie UitbestedenHet grote voordeel van acquisitie uitbesteden is dat leads structureel worden opgevolgd. En dat u mensen aan het werk heeft die het telefonisch benaderen van klanten een mooi vak vinden.

Telefonische acquisitie is een vak, óns vak!

Wanneer u telefonische acquisitie aan onze professionals overlaat, dan weet u dat er echte verkoopgesprekken gevoerd worden. We zijn geen acquisiteurs die ten koste van alles iets aan de man proberen te brengen. Verkoopsignalen worden opgepikt en bij een “nee” wordt het voor onze acquisiteurs pas echt interessant! Alles wat wij doen is erop gericht om een zorgvuldig geselecteerde groep potentiële klanten met uw bedrijf in contact te laten komen, we bellen uit uw naam met als resultaat een persoonlijke afspraak om uw product of dienstverlening te presenteren. Klanten werven voor onze partners is iets wat wij al jarenlang met veel passie doen.

Telefonische acquisitie uitbesteden aan TM Contact heeft nog meer voordelen:

  • Wij maken pas een afspraak als er écht interesse is in uw product of dienstverlening.
  • U gaat op pad om zaken te doen en niet alleen om koffie te drinken.
  • Wij voeren echte gesprekken en gaan samen met de prospect kijken waar uw toegevoegde waarde kan liggen en op welk moment verder contact gewenst is.
  • Wij werken vanuit een belscript dat 14 dagen houdbaar is. Na die periode zijn we zo in gebeld dat wij over uw organisatie of dienstverlening spreken als ware wij uw eigen medewerkers bij u op uw kantoor.
  • Wij werken nauw samen met onze klanten, waardoor er een hecht sales team ontstaat. Hoe beter de samenwerking met onze klanten, hoe beter de resultaten.
  • Voor al onze diensten kunt u terecht bij TM Contact voor een helder tarief. Wij hanteren geen verborgen kosten. Dus geen nare verrassingen achteraf!

Lees meer over:

Wilt u meer kwalitatieve verkoopafspraken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!