fbpx
Home » Onze projecten

Onze projecten

Acquisitie B2B

Acquisitie B2BAcquisitie B2B is ook voor uw organisatie interessant! In de afgelopen 11 jaar hebben we al meer dan 200 verschillende bedrijven, groot en klein, geholpen door goede verkoopafspraken te maken. Samen met een goede verkoper zijn we een goed salesteam. Voor korte of langere tijd. Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Daarom hebben wij bij TM Contact specialisten in dienst met passie voor verkopen. Wij zijn gemotiveerde acquisitie toppers met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waar wij goed in zijn:

In principe maakt het voor ons niet uit in welke branche u werkzaam bent. Verkopen is ons vak en dat kunnen we voor elk bedrijf in elke branche. Toch zijn er wel een aantal branches waar we opvallend goed op scoren.

  • We weten hoe ‘de facilitaire wereld’ werkt én we hebben goede adressen mét contactpersonen bij veel verschillende soorten doelgroepen.
  • Accountancy en administratiekantoren hebben wij door de jaren heen geholpen en zo helpen wij verschillende accountants en administratiekantoren nog steeds met hun acquisitie.
  • Producerende, industriële en logistieke bedrijven zijn ook onze doelgroep. Deze bedrijven zijn nog vaak traditioneel en doen vaak minder met marketing en acquisitie. Bedrijven die dat wél doen zijn in het voordeel.
  • Een bedrijf in de zakelijke dienstverlening die weet wat hij wil en wat hij klanten te bieden heeft. Met een strakke propositie kunnen we prima uit de voeten!

Onze klanten:

Wij hielpen al eerder klanten met hun acquisitie B2B in de branches: schoonmaak, hondenvoer, accountantskantoren, logistieke systemen, verkoop van pallets, software, bedrijfsuitjes en teambuilding, beveiliging, contractbeheer, evenementen, juridische dienstverlening, pr bureaus, vastgoedbeheer, vastgoedonderhoud, koffie, etc.

Ook u zijn wij graag van dienst!

Lees meer over:

Wilt u meer kwalitatieve verkoopafspraken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!