fbpx
Home » Telefonische acquisitie werkt!

Telefonische acquisitie werkt!

Telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie
Telefonische acquisitie is in dit digitale tijdperk, een vast en blijvend onderdeel van de sales. Waarom zou u dat inzetten? Wij merken dat ook in deze tijd persoonlijk telefonisch contact nog steeds resultaten oplevert. Acquisitie blijft mensenwerk. Met telefonische acquisitie werkt u aan uw naamsbekendheid bij precies de juiste beslissers met wie u aan tafel wilt om uw product of dienst voor te stellen. Wij opereren als een verlengstuk van uw salesafdeling.

Haal meer uit koude acquisitie!

Juist door alle informatie die digitaal beschikbaar is, kunnen wij vóór een telefoongesprek al veel informatie achterhalen. Dit om goed voorbereid een gesprek aan te gaan. Aan de telefoon achterhalen we eenvoudig de wensen en behoeften van uw potentiële klanten. Daardoor is het mogelijk om te reageren op de feedback die prospects aan de telefoon geven. Zo bouwen we aan relaties die op termijn tot een verkoopafspraak gaan leiden. U bepaalt zelf de snelheid waarmee wij opereren en u bepaalt zelf het gewenste resultaat. Kortom, wij geven de voorzet en u scoort!

Natuurlijk wordt u aanbevolen door tevreden klanten. Maar wilt u hier echt op wachten? Neem vanaf vandaag zelf de regie in handen en leg contact met nog op dit moment onbekende mensen en bedrijven. Gemiddeld zijn er zo’n 7 contactmomenten nodig, voordat er überhaupt enig vertrouwen of naamsbekendheid ontstaat. Dat maakt nauwkeurige opvolging in acquisitie zo belangrijk. TM Contact helpt u daar graag bij.

Waarom telefonische acquisitie bij TM Contact?

Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Daarom hebben wij bij TM Contact specialisten in dienst met passie voor verkopen. Wij zijn gemotiveerde acquisitie toppers met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij hielpen al eerder bedrijven met hun acquisitie B2B in de branches:

  • schoonmaak
  • accountantskantoren
  • logistieke systemen
  • verkoop van pallets, software
  • bedrijfsuitjes en teambuilding
  • beveiliging
  • contractbeheer
  • evenementen
  • juridische dienstverlening

Niets is te moeilijk voor ons! Nieuwe klanten werven voor onze partners is iets wat wij al jarenlang met veel passie doen.

Lees meer over:

Wilt u meer kwalitatieve verkoopafspraken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!