fbpx
Home » Blog » Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

17 december 2014 Marketing

Fijne-feestdag-tmcontact

Fijne feestdagen! TM Contact heeft weer een boeiend jaar achter de rug. We hebben veel klanten mogen helpen met het plannen van verkoop afspraken. Vele offertes zijn uitgebracht en nieuwe klanten zijn binnengehaald. We vinden het altijd mooi om te zien waar ‘die voet tussen de deur’ tot kan leiden.  Ook volgend jaar willen we weer het verschil maken voor  onze klanten door het ‘vervelende klusje’ (het maken van afspraken) voor onze rekening te nemen. Als onderdeel van een volledige marketing/salestrategie blijkt telefonische acquisitie nog altijd een succesvol medium. We zijn benieuwd naar wat het nieuwe jaar ons te bieden heeft.

Wij zijn nog volop aan het werk en bereikbaar tot en met 23 december. Daarna zijn we gesloten en gaan we zelf ook genieten van de feestdagen. Maandag 5 januari staan we weer voor je klaar!


TM Contact
TM Contact
TM Contact helpt sinds 2006 bedrijven met acquisitie. Een team enthousiaste medewerkers staat al ruim 10 jaar klaar voor onze klanten. We vinden het in de eerste plaats geweldig om ondernemers te helpen met het leggen van contacten. Dat lijkt zo makkelijk. Iedereen heeft contact met andere mensen, maar om mensen te overtuigen zaken met u te doen is toch een vak apart. Een geweldig vak vinden wij.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *