Home » Koud bellen

Koud bellen

koud bellenKoud bellen of niet, het gaat om persoonlijk contact. Alleen wanneer er sprake is van persoonlijk contact kunnen we echt werken aan uw gunfactor, bouwen aan relaties en laten zien waarom u de moeite waard bent om zaken mee te doen. En dan toch dat scoren hè? Daar worden we blij van. En onze klanten ook.

Koude acquisitie b2b uitbesteden of zelf telefonisch acquireren?

Koud bellen uitbesteden of zelf telefonisch acquireren? Dat is uw vraag en daarom bent u hier. Bent u op zoek naar nieuwe klanten? Dan is telefonische acquisitie de oplossing voor u. Telefonische acquisitie is vaak één van de eerste stappen in het sales proces. Uw eigen sales-team kent de organisatie, beschikt over productkennis en weet precies hoe al uw interne processen in elkaar steken. En dan besteed je acquisitie natuurlijk niet zomaar.

Maar in hoeverre wordt er aandacht besteed aan koude acquisitie b2b? Wordt er wel een follow-up gehouden? U zult in ieder geval de eerste stap moeten zetten, middels koud bellen, om een gesprek aan te gaan met uw potentiële klant. Met telefonische acquisitie heeft u altijd een voorsprong. Een voorsprong op uw concurrent en een relevante aansluiting met uw toekomstige klant. Of u uw koude acquisitie nu volledig of deels wilt uitbesteden, wij willen u daar graag goed, professioneel en langdurig bij ondersteunen.

Koud bellen via TM Contact

TM Contact neemt uw zorg uit handen. Wij helpen sinds 2006 bedrijven met hun koude acquisitie. Samen met een team enthousiaste medewerkers vinden wij het in de eerste plaats geweldig om ondernemers te helpen met het leggen van B2B contacten. Dat lijkt zo makkelijk. Iedereen heeft contact met andere mensen, maar om uw potentiële B2B klanten te overtuigen zaken met u te doen is toch een vak apart. Een geweldig vak vinden wij.

Koud bellen uitbesteden?

Het grote voordeel van uw koude acquisitie uitbesteden is dat leads structureel worden opgevolgd. En dat u mensen aan het werk heeft die het telefonisch benaderen van klanten een mooi vak vinden.Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Daarom hebben wij bij TM Contact specialisten in dienst met passie voor verkopen. Wij zijn gemotiveerde acquisitie toppers met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wilt u meer kwalitatieve verkoopafspraken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!