fbpx
Home » Leadgeneratie

Leadgeneratie

Leadgeneratie middels koude acquisitie is niet ongehoord. Het hebben van een salesteam van accountmanagers is kostbaar. U wilt dat ze op de weg zitten, onderweg naar potentiële klanten en deals sluiten. Daarvoor zijn afspraken nodig. Koud bellen is niet iedereen gegeven. Het is een vak apart en het kost bedrijven veel tijd. Laat het koud bellen van leads gerust aan de professionele leadgeneratie acquisiteurs van TM Contact over.

Effectiviteit van leadgeneratie

Door middel van effectieve leadgeneratie bent uw in staat om structureel aan uw sales-funnel te werken. Doordat u voortdurend bezig bent met het introduceren van uw bedrijf aan de potentiële klanten, vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid. Ook het rendement van uw sales-activiteiten stijgt. Het resultaat is dat u een groot netwerk van geïnteresseerde leads opbouwt die op middellange termijn mooie klanten zullen worden.

De continuïteit, tevens het succes van deze strategie is al bewezen. Het levert u mooie verkoopkansen op. Constant gefocust en volhardend leads genereren is cruciaal. Dit is niet voor iedere ondernemer weggelegd. Als ondernemer heeft u meer taken en verantwoordelijkheden binnen uw organisatie.

Dit is slechts één van de redenen waarom ondernemers hun leadgeneratie uitbesteden. Onze acquisiteurs zijn professioneel getraind om leads voor u te genereren. TM contact gaat uiteraard zeer nauwkeurig te werk. Want we realiseren ons dat we met úw potentiële klanten in contact komen.

Onze aanpak van leads bellen

Door bedrijven te benaderen, de beslissers te spreken en zo de behoefte van uw potentiële klant te inventariseren, heeft u uw doelgroep goed in beeld. Telefonische acquisitie uitgevoerd door de professionele acquisiteurs van TM Contact brengt veel voordelen met zich mee;

  • Uw database van leads blijft up-to-date
  • De behoefte van de lead wordt in kaart gebracht
  • Verkoopkansen worden gesignaleerd en gecommuniceerd via het CRM
  • Ter zake doende verkoopafspraken worden ingepland

U schiet niet meer met hagel, maar gaat doelgericht te werk. Kortom, wij geven de voorzet en u scoort!

Wilt u meer kwalitatieve verkoopafspraken? Vraag een offerte aan!