fbpx
Home » Blog » Open Bedrijvendag bij TM Contact!

Open Bedrijvendag bij TM Contact!

27 oktober 2015 Acquisitie

TM Contact opent 7 november haar deuren tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe. Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te nemen binnen ons bedrijf.1310

Bij TM Contact doen we een heleboel, maar waar we vooral mee bezig zijn is het presenteren van bedrijven. Aan de telefoon, maar ook online! We laten je tijdens de open dag zelf ervaren hoe het is om jezelf goed te presenteren. En geloof ons het is moeilijker dan het lijkt, máár iedereen kan het leren. In korte workshops leer je hoe je jezelf kunt presenteren aan de telefoon. Of je nu solliciteert, je bedrijf vertegenwoordigt of naar een bedrijf belt, met leuke tips en handige weetjes voer je betere telefoongesprekken.

Online is Linkedin hét sociale medium om jezelf online te presenteren. Of je nu nog op school zit of al jaren werkt, eigenlijk kan je niet meer zonder. Maar hoe zorg je voor een onweerstaanbaar Linkedin profiel? We geven je leuke en praktische tips om je Linkedin profiel te verbeteren én je kunt gratis een professionele Linkedin profielfoto laten maken!

Programma:

  • 10.30 tot 11.15 workshop “Hoe zorg ik voor een onweerstaanbaar Linkedin profiel”
  • 12.15 tot 13.00 workshop “Hoe presenteer ik mezelf aan de telefoon”
  • 13.45- 14.30 workshop “Hoe zorg ik voor een onweerstaanbaar Linkedin profiel”
  • 15.00 -15.45 workshop “Hoe presenteer ik mezelf aan de telefoon”
  • De hele dag kan je een onweerstaanbare profielfoto laten maken en met hulp van ons je eigen Linkedin profiel maken of verbeteren.

TM Contact deelt tijdens de Open Bedrijven Dag haar kennis met bezoekers. Heb je in je dagelijkse werkzaamheden te maken met verkoop activiteiten of veel contact met klanten? Dan is een bezoekje aan TM Contact zeker de moeite waard. We helpen je op deze dag gratis op weg met vele handige tips, trend, do’s en don’ts.

Hieronder geven we je alvast een voorproefje:

Infographic LinkedIn profiel

Wilt u meer weten over de Open Bedrijvendag? Klik hier!

TM Contact
TM Contact
TM Contact helpt sinds 2006 bedrijven met acquisitie. Een team enthousiaste medewerkers staat al ruim 10 jaar klaar voor onze klanten. We vinden het in de eerste plaats geweldig om ondernemers te helpen met het leggen van contacten. Dat lijkt zo makkelijk. Iedereen heeft contact met andere mensen, maar om mensen te overtuigen zaken met u te doen is toch een vak apart. Een geweldig vak vinden wij.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *