Home » Telefonische Acquisitie

Telefonische Acquisitie

Persoonlijk contact werkt! Denkt u er wel aan dat telefonische acquisitie alleen succesvol is als er structureel aandacht aan wordt besteed? Het werven van nieuwe klanten koude acquisitie is een uitdaging. Bestaande klanten zorgen voor continuïteit, maar nieuwe klanten zorgen voor de gewenste groei. Telefonische acquisitie is een bijzonder effectieve en efficiënte manier om new business te genereren. Het is echter niet altijd even gemakkelijk. Alles staat of valt met het opbouwen van een relatie met uw potentiële klanten. Dus bent u op zoek naar een ervaren acquisitiebedrijf dat de telefonische acquisitie van u overneemt? De professionals van TM Contact helpen u daarbij!

Telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie

Telefonische acquisitie werkt! Ook nu nog. Door het aangaan van een relatie met uw potentiële klanten, halen wij de voor u belangrijke marktinformatie boven tafel en maken wij de afspraak op het juiste moment. TM Contact heeft ruime ervaring in de B2B-sector en weet op welke manier wij met uw toekomstige klanten moeten communiceren.

Meer informatie

 

Uitbesteden

Telefonische acquisitie

Het voordeel van het uitbesteden van uw acquisitie is dat uw prospect op de juiste tijd benaderd wordt en terugbelafspraken worden opgevolgd. Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Wanneer u met TM Contact samenwerkt, heeft u mensen aan het werk die het telefonisch benaderen van nieuwe prospects een mooie uitdaging vinden. Een uitdaging die wij maar al te graag aangaan!

Meer informatie

 

Onze projecten

Telefonische acquisitie

TM Contact hielp in 11 jaar al meer dan 250 bedrijven new business genereren. Wij leggen contact, inventariseren de wensen en behoeften om vervolgens bezoekafspraken voor uw accountmanagers te creëren. Wanneer u wilt groeien is het belangrijk dat de medewerkers op het juiste niveau met uw prospect communiceren. Daarom doen wij dit om goede en ter zake doende afspraken te maken. Koffie drinken kunt u overal. U wilt toch bezoekafspraken om zaken te kunnen doen?  

Meer informatie

Telefonische acquisitie is een vak, óns vak! Vraag vrijblijvend een offerte aan!