TM Contact heeft per januari 2018 twee nieuwe kantoren erbij.

Onze klanten willen ons graag een bezoek brengen om bij te praten of om een productintroductie te geven. We merkten dat we qua ruimte wel wat m2’s erbij konden gebruiken. Toen er naast ons twee kantoren vrijkwamen hebben we deze erbij genomen.

Ook hebben we aan onze klanten gedacht. Zo hebben we onze nieuwe kantoren ingericht die ook voor onze klanten geschikt zijn. Al onze klanten, als ze in de regio werkzaam zijn, hebben een prettig plekje om in te werken en-of te presenteren tot hun beschikking. Want samenwerken met TM Contact is écht samen.

TM Contact en acquisitie

We bouwen aan onze klantrelaties door hard werken, resultaat te boeken en vooral door gewoon te zijn. Dit bereiken wij door samen met de klant te overleggen, doelstellingen op te stellen, alvorens het opstarten van de werkzaamheden. Ook doen we aan ondersteuning bij ons op locatie: of u nu uw acquisitie wilt uitbesteden of zelf of uw eigen medewerkers wilt professionaliseren op het gebied van koud bellen, het kan allemaal bij TM contact.

We ontzorgen klanten in de breedste zin van het woord.

We maken verkoopafspraken, genereren leads, nodigen relaties van onze klanten uit voor beurzen, bellen debiteuren na, nemen ook de telefoon aan, houden de agenda’s bij en verzenden informatie. Als er iets is wat wij nog niet doen, dan kijken wij of het gevraagde ook mogelijk is via ons netwerk. Persoonlijk contact is onze kracht en kwaliteit. Ook in deze tijd van digitalisering, ervaren wij dat telefonische acquisitie nog altijd werkt. Want, acquisitie is een vak. Ons vak!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.